Primăria a închis clubul de manele de pe Bucureşti după primul scandal, însă proprietarii au ignorat dispoziţia VIDEO

Primăria a închis clubul de manele de pe Bucureşti după primul scandal, însă proprietarii au ignorat dispoziţia VIDEO
Clubul de manele unde acum două săptămâni a avut loc o bătaie cu săbii este din nou în cetrul atenţiei. De data aceasta, un tânăr a fost lovit violent în cap cu o crosă de golf în timp ce stătea la bar. Primăria a dispus suspendarea activităţii clubului, însă acesta continuă să funcţioneze.

Incidentul a avut loc în duminică dimineaţa, în jurul ore 3, în clubul Nox de pe strada Bucureşti. Poliţia fost sesizată după ce un tânăr de 32 de ani, care stătea la bar, a fost lovit cu o crosă de golf în zona capului. La scurt timp, agresorul, în vârstă de 30 de ani, a fost indentificat.

"Fata de persoana suspecta a fost emis mandat de arestare pentru 29 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor. In urma constatarilor medico-legale, medicii au stabilit ca ranile produse i-au pus viata in pericol", a declarat Gina Pop, purtator de cuvant la IPJ Cluj.

Acelaşi local a fost scena unor violenţe extreme în urmă cu două săptămâni.

Vecinii clubului spun că nu mai suportă gălăgia şi scandalurile.

"Mai dau in porti, bat aici in geam. Foarte mult am rugat faceti un program ca doar si in regimul trecut a fost o lege, pana la 12, dar nu toata noaptea pana la 4 ca lumea lucreaza. Nu se poate. Am depussi la primarie, 20 de persoane au semnat", a spus un vecin.

Şi poliţia a cerut primăriei să închidă localul.

"Politia a emis doua sesizari catre primarie pentru ridicarea licentei de functionare a acestui local public", a declarat Gina Pop, purtator de cuvant al IPJ Cluj.

Primăria a dispus suspendarea activităţii clubului

În data de 25 noiembrie, Primăria a dispus suspendarea activităţii clubului, însă acesta continuă să funcţioneze.

"Cand o activitate este suspendata nimeni nu ar trebui sa intervina si ar trebui ca atare avuta in vedere si tragerea la raspundere penala", a spus Emil Boc.

Proprietarii clubului nu au dorit să dea declaraţii. Aceştia au contestat în instanţă dispoziţia de suspendare a activităţii emisă de Primărie.

Reporter: Alin Golban
Operator: Lorant Ersek

Comenteaza