Primar din Cluj și secretara pe care a strâns-o de gât, infectați cu COVID-19

Primar din Cluj și secretara pe care a strâns-o de gât, infectați cu COVID-19
| Foto: Facebook.com/Viorel Matiș

Este vorba de edilul din comuna Beliș, Viorel Matiș, și de secretara Violeta Trifu cu care a avut un conflict în urmă cu un an.

Așadar, primul care s-a infectat cu noul coronavirus este primarul pesedist. De la edil s-ar fi infectat și secretara, relatează infohuedin.ro.

În timp ce primarul a ieșit deja din izolare, secretara mai are de stat până luni. Violeta Trifu a precizat că se simte bine și că a avut doar o formă ușoară a bolii.

Între cei doi a existat un conflict în anul 2020, atunci când Matiș a prins-o de gât pe secretară, iar aceasta i-a făcut plângere penală. După o perioadă, cei doi s-au împăcat și totul a revenit la normal. 

Primarul comunei Beliș, social-democratul Viorel Matiș a fost repus în funcția de primar al comunei la începutul anului, după ce în data de 12 ianuarie 2021, Tribunalul Cluj i-a dat dreptate.

Viorel Matiș a candidat în septembrie la funcția de primar în Beliș și a fost reales cu toate că a fost condamnat definitiv la un an și patru luni închisoare cu suspendare pentru dare de mită, după ce, în martie 2018, a fost prins în flagrant în timp ce oferea bani unui jurnalist, pentru a nu mai publica articole critice la adresa sa.

Comenteaza