Prietena motociclistului mort în Gheorgheni aduce candele în fiecare zi la locul accidentului

Prietena motociclistului mort în Gheorgheni aduce candele în fiecare zi la locul accidentului
Emoţionant: prietena motociclistului spulberat în urmă cu o săptămână într-o intersecţie din Gheorgheni vine în fiecare seară la faţa locului, ca să aprindă candele şi lumânări. Prietenii acestuia aduc cu regularitate flori pe care le pun în colţul intersecţiei unde a avut loc tragicul eveniment.

Claudia Baltag are doar 17 ani, "peste o lună fac 18 ani", şi vine în fiecare zi la intersecţia străzilor Septimiu Albini cu Take Ionescu. "Vin în fiecare zi ca să împrospătez lumânările şi să-mi aduc aminte de el aşa cum era. Aprindem în fiecare seară lumânările", spune ea. Unde tânăra a adus candele şi lumânări, prietenii motociclistulului, dar şi fostul şef al acestuia, au adus flori.

 

Amintim, un tânăr de doar 21 de ani din Căpuşu Mic, Attila Koppany, a fost spulberat într-un grav accident de circulaţie petrecut joi 21 iulie la intersecţia străzilor Albini cu Ionescu. Tânărul circula cu viteză mare, fără cască de protecţie, şi fără să deţină permis de conducere. Acesta a fost acroşat de un şofer care intra în intersecţie de pe strada Take Ionescu şi a murit pe loc.

Comenteaza