Preşedintele Parlamentului European s-a adresat clujenilor: "Ajutaţi-ne să construim o Europă mai bună!"

Preşedintele Parlamentului European s-a adresat clujenilor:
Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, şi-a manifestat susţinerea faţă de proiectul Cluj, Capitală Europeană a Tineretului.

Într-o postare publicată pe pagina sa oficială de Facebook, Schulz i-a îndemnat pe tinerii clujeni, şi nu numai, să contribuie la construirea unei Europe mai bune.

"Capitala Europeană a Tineretului din acest an este oraşul Cluj-Napoca din România. Chiar în inima Transilvaniei. Susţin misiunea lor şi îi încurajez pe tineri să se implice activ şi să conducă societatea către un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor. Este vorba despre talent, conectarea tinerilor și transmiterea unui mesaj pozitiv către tineri. Voi sunteți tineri europeni, ajutați-ne să construim o Europă mai bună", a transmis el.

Răspunsul reprezentanţilor federaţiei Share nu a întârziat să apară, ei arătându-şi încrederea în reuşita proiectului. 

"Mulţumim pentru mesaj. Echipa noastră este determinată să transforme programul Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 într-un model pentru viitoarele oraşe ce vor deţine acest titlu. Suntem încrezători că, având un astfel de suport în spate, vom reuşi să contribuim la construirea unei Europe mai bune", au transmis ei.

 

 

Comenteaza