Președintele Iohannis, făcut praf de un actor clujean: „Un țâfnos arogant care își neglijează complet țara”

Președintele Iohannis, făcut praf de un actor clujean: „Un țâfnos arogant care își neglijează complet țara”
| Foto: stirileprotv.ro

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu l-a criticat dur pe Klaus Iohannis după ce șeful statului a plecat în excursie în Egipt, în valul 4 al pandemiei și în mijlocul crizei politice.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Rădulescu susține că l-a votat pe Iohannis la ultimele alegeri prezidențiale, dar că acesta s-a dovedit a fi lipsit de valoare, principii sau iubire pentru popor.

Io am fost la viața mea prost...Dar niciodată n-am fost atât de grămadă de prostalău ca in noiembrie 2019, când, în concediu fiind, m-am trezit la 4 dimineața ca să conduc o oră, să dau 280 de euro pe 3 bilete, să mă urc într-un feribot cu familia și sa vomez continuu timp de 2 ore pe cel mai agitat Atlantic vazut vreodată, ca sa ajung în secția de votare de la dracu'n praznic și să votez marioneta asta complet goală și absentă, un munte de goliciune umană și de lașitate, un bolovan total dezinteresat și dezumanizat, profund lipsit de orice valoare, principiu, iubire sau empatie pentru popor.

Un nenorocit sinistru și incapabil care nu că și-a abandonat națiunea, dar nu cred că a avut vreodată cel mai mic interes pentru ea, în afară de ură pură și dispreț. Un țâfnos arogant cu nevoi speciale de logopedie și EQ, care își neglijează complet țara, exact când ea fierbe mai tare și are nevoie de lideri buni, autentici, puternici și de o bună călăuzire.

Ultimul care a mai făcut asta a fost Ceaușescu când s-a dus in vizită in orientul mijlociu exact înainte de revoluție. Dă, Doamne, dacă ești bun și corect și te mai doare cât de cât undeva de poporul ăsta, să se repete istoria într-o formă sau alta, de preferat fără vărsare de sânge, dar cu revărsare de căpitani inutili peste bordul vasului eșuat...”, a transmis actorul pe pagina sa de Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza