Premieră naţională la Cluj-Napoca: cinci autobuze electrice vor circula în municipiu în 2013

Premieră naţională la Cluj-Napoca: cinci autobuze electrice vor circula în municipiu în 2013
Cinci autobuze electrice vor circula în Cluj-Napoca în anul 2013, a anunţat astăzi primarul Emil Boc, pe pagina oficială de facebook.

Într-un anunţ postat pe pagina oficială de facebook a primarului Emil Boc se menţionează faptul că din 2013 clujenii vor beneficia în municipiu de cinci autobuze electrice. Punerea în circulaţie a vehicolelor respective, în cadrul unui parteneriat româno-elveţian, reprezintă o premieră la nivel naţional, potrivit anuţului amintit.

„Cluj-Napoca va beneficia de un parteneriat româno-elveţian printr-un program de îmbunătăţire a mediului înconjurator la care municipalitatea şi-a depus candidatura în anul ce a trecut. Fondurile accesate prin program vor putea fi folosite pentru investiţii în reabilitarea termică a unor clădiri din patrimoniul municipalităţii, şcoli, grădiniţe sau reabilitarea staţiilor de transport în comun. Pentru început, clujenii vor beneficia de 5 autobuze electrice în cursul anului 2013!", a precizt Emil Boc în anunţul postat pe pagina de facebook.

Comenteaza