Prefectul Clujului: "Se împlinesc 10 zile de la data la care am fost confirmați cu Covid-19 și am solicitat externarea, fiind asimptomatici"

Prefectul Clujului: "Se împlinesc 10 zile de la data la care am fost confirmați cu Covid-19 și am solicitat externarea, fiind asimptomatici"

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, infectat cu noul coronavirus, a cerut externarea după 10 zile de spitalizare, urmând să rămână în continuare în izolare la domiciliu.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Astăzi se împlinesc 10 zile de la data la care am fost confirmați pozitiv cu Covid-19 și, conform Ordinului MS Nr. 1137/23.06.2020, am solicitat externarea, fiind asimptomatici. Vom rămâne în continuare în izolare la domiciliu, așa cum prevăd regulile.

Mulțumim întregului personal de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru profesionalismul și dedicația cu care își fac meseria și pentru grija pe care o acordă tuturor pacienților internați aici.

Vă mulțumim tuturor pentru urările de sănătate și gândurile bune pe care ni le-ați transmis în toată această perioadă, care ne-au ajutat să trecem mai repede peste situație și să rămânem optimiști.

Vă doresc tuturor sănătate și vă îndemn, pe mai departe, la responsabilitate maximă și grijă față de dumneavoastră și toți cei dragi. Riscurile sunt tot mai mari și depinde doar de noi să trecem cât mai repede peste această perioadă dificilă și să revenim încet la normalitate!", a scris prefectul Mircea Abrudean, pe pagina sa de Facebook.

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean a fost internat împreună cu soţia sa şi copilul de 9 luni, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, după ce au fost depistați pozitiv cu Covid-19, pe data de 3 iulie.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza