Prefectul Clujului, la final de an: „Odată cu pandemia am ajuns să prețuim lucrurile care altădată nu contau atât de mult pentru noi”

Prefectul Clujului, la final de an: „Odată cu pandemia am ajuns să prețuim lucrurile care altădată nu contau atât de mult pentru noi”

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean a ținut să le transmită un mesaj clujenilor la final de 2020, an marcat de pandemia de COVID-19.

Abrudean a precizat într-o postare pe rețelele de socializare că anul 2020 a fost dificil pentru toată lumea, și că odată cu pandemia mai multe lucruri s-au schimbat, iar oamenii au devenit mai puternici.

Anul 2020 a fost un an dificil pentru fiecare dintre noi, un an în care am putut înțelege mai bine cât de mult înseamnă cei dragi, am devenit mai puternici, iar odată cu pandemia am ajuns să prețuim lucrurile care altădată nu contau atât de mult pentru noi.

Am devenit niște luptători și am înțeles că cei din jurul nostru sunt cei mai importanți. Vă mulțumesc tuturor pentru felul în care ați înțeles să sprijiniți eforturile medicilor și ale instituțiilor implicate în combaterea pandemiei de COVID-19, arătând responsabilitate, corectitudine și grijă pentru sănătatea celorlalți.

În noul an vă doresc sănătate, vă rog să fiți în continuare solidari și să aveți parte de multă bucurie.

Un An Nou fericit tuturor! La mulți ani!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza