Video Povestea piesei Macarena, spusă chiar de Erika Isac: ”Am vrut să transmit nimic mai mult decât știrile pe care le văd la televizor ”

Povestea piesei Macarena, spusă chiar de Erika Isac: ”Am vrut să transmit nimic mai mult decât știrile pe care le văd la televizor ”

Povestea piesei virale Macarena. Cum a gândit Erika Isac melodia care a devenită virală în online? Se aştepta ca melodia să aibă succes? Au deranjat-o comentariile oamenilor? A fost sau nu Macarena o strategie de marketing?

„Nu mi-am dorit să fie hit, nu mi-am dorit să fie virală, nu mi-am dorit să fie în niciun fel, a spus artista pentru Paginademedia.ro. Mi se părea că este nevoie de genul ăsta de piesă pe piaţă şi simţeam că eu pot să fac pentru că o simt”, spune cântăreaţa.

Ea a mai spus că „Macarena nu a fost o schemă de marketing (…) Când încerci să simulezi o imagine nu poate să aibă efectul pe care l-a avut Macarena, pentru că întotdeauna lucrurile mari vin din suflet”, a continuat ea.

Erika Isac are 24 de ani, cântă de la şase ani şi a participat la mai multe concursuri şi show-uri de televiziune cum ar fi X-Factor şi Splash! Vedete la Apă. În urmă cu câteva zile a lansat piesa Macarena, care a atras reacţii pozitive şi negative din partea oamenilor.

Etichete
Comenteaza