Foto Povestea celor mai vârsnici miri din Cluj: el 84, ea 74!

La 84, respectiv 74 de ani, doi clujeni sunt cei mai vârstnici miri de anul trecut. Au fost premiați, joi, la Primăria Cluj-Napoca.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu peste 40 de ani, însă atunci drumurile lor în viață au fost diferite. Fiecare și-a întemeiat propria familie. Și după aproape jumatate de secol s-au reîntâlnit și au redescoperit cât de mult se iubesc. 

 „Ne-am cunoscut în secolul trecut. Împrejurarea nu-i relevantă, ci faptul că ne-am reîntâlnit și ne-am unit destinele. Tata a decedat la 104 ani. Așa că dacă mă supăr tare, s-ar putea să încerc să-l ajung”, a declarat, pentru stirileprotv.ro, Ștefan Geambașu, mirele. Gyongyi Geambașu, mireasa: „A fost emoționant. Efectiv emoționant. Frumos. Noi doi și doi martori ai noștri, cum s-ar zice nașii”.

"Am avut onoarea ca astăzi, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, să îl premiez pe domnul Geambașu Ștefan, care, la 84 de ani este cel mai vârstnic mire al orașului. Cu respect îl felicit pentru că reprezintă un model pentru toate generațiile cu privire la importanța familiei în societatea noastră", a declarat viceprimarul Dan Tarcea. 

 

Comenteaza