Poştaş, bătut şi jefuit la Turda VIDEO

Poştaş, bătut şi jefuit la Turda VIDEO
Trei tineri din Turda au fost reţinuţi, acuzaţi că au bătut şi jefuit un poştaş în timp ce împărţea pensiile şi corespondenţa. Doi dintre atacatori sunt fratele, respectiv fiul unor poliţişti din Turda. Poştaşul jefuit, o femeie de 52 de ani, este internat în spital cu multiple traumatisme în zona capului şi a umerilor. Factorul poştal avea asupra lui 25.000 de lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze o mare parte din sumă.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 24 de ani sunt acuzaţi că, în data de 23 mai, au jefut o angajată a Poştei care distribuia pensiile într-un cartier din Turda.

"Politia Turda a fost sesizata de comiterea unei infractiuni de talharie asupra unui factor postal. voctima a fost deppsedata de 25.000 de lei. autorii au actionat prin violenta. au deposedat victima de geanta cu banii pe care o avea asupra sa. in urma investigatiilor specifice ale politiei si dias au fost identiicati cei trei suspecti", a precizat Valentin Rusu. sef investigatii criminale IPJ Cluj.

Poliţiştii au reuşit să recupereze 70 la suta din prejudiciu. Factorul poştal, o femeie în vârstă de 52 de ani, a fost atacat pe un pod din Turda.

Femeia a fost fefuita pe acest pod ziua in amiaza mare. Femeia a fost atacata de un tanar care a lovit-o, i-a luat geanta dupa care a urcat intr-o masina in care il asteptau ceilalti doi complici 16 .02

O locatară din zonă a auzit strigătele femeii.

"Tot am auzit-o vaitandu-se. Tot zicea ce ma fac, ce ma fac?", a precizat persoana respectivă.

Potrivit raportului medico-legal, victima necesită peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

"Pacienta in varsta de 52 de ani victima a unei agresiuni. suferind traumatism cranio cerebral acut cu hematom parieto-octipital si fractura de col umeral drept. S-a acordat primul ajutor si s-a internat in serviciul de ortopedie", a menţionat Maria Kadar, purtătorul de cuvânt al SPitalului Municipal Turda.

Starea angajatei de la Poştă este stabilă acum. Cei trei suspecţi au fost prezentanţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 15 ani de închisoare.

Reporter: Alin GOLBAN

Imagine: Călin FEDELEŞ

 

Comenteaza