Ponta, cu barca pe uliţă VIDEO

Ponta, cu barca pe uliţă VIDEO
Victor Ponta a ajuns după vacanţa din Deltă în Teleorman, la inundaţii, şi a făcut inspecţie din barcă.

În timp ce jurnaliştii, localnicii şi salvatorii de la ISU mergeau prin apă, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Apelor, Doina Pană, se plimbau pe uliţe în barcă. Mai mult, politicienii nu s-au sinchisit nici măcar să vâslească, ci i-au lăsat tot pe jandarmi şi pompieri să împingă barca.

În tot acest timp, apa nu trecea de genunchi. În cele din urmă, mai-marii de la Bucureşti au decis să-şi murdărească şi ei cizmele.

La următorul localnic, Ponta a ajuns tot cu barca, împinsă de pompieri. Premierul a explicat pe un ton serios de ce barca în care se afla a fost împinsă de pompieri, fără să remarce ridicolul situaţiei.

Victor Ponta a ajuns la sinistraţi în cea de-a patra zi de inundaţii.

Ieri, după ce s-a întors din minivacanţa de paşte petrecută în Deltă, cu familia, premierul a apărut într-o conferinţă de presă de la centru, fără a coordona propriu zis operaţiunile de salvare. La finalul conferinţei de presă, premierul s-a arătat deranjat de lipsa aerului condiţionat de la sediul Ministerului de Interne. La plecare premierul României le-a promis oamenilor că va rezolva problema digului.

 

Comenteaza