Pompierii s-au luptat aproape două ore cu un incendiu în Valea Drăganului

Pompierii s-au luptat aproape două ore cu un incendiu în Valea Drăganului
| Foto: ISU Cluj

ISU Cluj anunță că pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins o casă din localitatea clujeană.

"Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit, cu o suprafață de aproximativ 180mp, din localitatea Valea Drăganului.

La fața locului au fost dislocate trei autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, casa, cu o suprafață de aproximativ 180mp, ardea în totalitate, fiind în pericol ca incendiul să se extindă și la o altă casă, situată la aproximativ 1m față de aceasta.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat aproximativ două ore, fiind împiedicată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Un bărbat de aproximativ 80 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital. Cercetările preliminare au arătat că focul a pornit de la un coș pentru evacuarea fumului defect", transmite ISU Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza