Video Foto S-a adunat apă cât pentru un lac pe un şantier din Cluj-Napoca. Pompierii au muncit toată noaptea pentru evacuarea apei

Pompierii au muncit toată noaptea pentru a evacua apa acumulată în urma ploilor abundente la un șantier aflat în construcție, de pe strada Soporului din municipiul Cluj-Napoca. A fost pus în pericol, de apa acumulată în zona șantierului, un echipament electric cu o valoare ridicată.

"Față de cele opt locații amintite aseară, unde a fost probleme legate de depășirea capacităților de scurgere a canalizărilor, nu au fost alte zone în care să fie solicită intervenția pompierilor pentru evacuarea apei din subsoluri sau locuințe", atransmis ISU Cluj în această dmineaţă. 

Însă, pe parcursul nopții, până la ora 5 dimineața, a fost desfășurată o intervenție pentru evacuarea apei acumulată în urma ploilor abundente la un șantier aflat în construcție, de pe strada Soporului din municipiul Cluj-Napoca. Intervenția a implicat o motopompă transportabilă de mare capacitate.

Sprijinul pompierilor a fost solicitat deoarece a fost pus în pericol, de apa acumulată în zona șantierului, un echipament electric cu o valoare ridicată.

"De dimineață, până la această oră, nu au fost înregistrate alte solicitări în urma precipitațiilor înregistrate în județul nostru", mai transmite ISU Cluj.

Comenteaza