Update Polițiștii l-au reținut pe tânărul fără permis care a produs accidentul din Florești. Era rupt de beat și drogat

Polițiștii l-au reținut pe tânărul fără permis care a produs accidentul din Florești. Era rupt de beat și drogat
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Bărbatul care a produs un accident, luni, în Florești, în urma căruia o mașină s-a răsturnat, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Luni, 9 mai, bărbatul în vârstă de 28 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, în urma producerii unui accident rutier soldat cu pagube materiale. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

"În fapt, la data de 9 mai a.c., în jurul orei 06.10, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 1 E60, pe raza localității Florești, soldat cu pagube materiale.

Coliziunea s-ar fi produs între autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani și cel al unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Satu Mare.

În urma impactului nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale", au precizat reprezentanții IPJ Cluj. (vezi Mașină răsturnată într-un accident în Florești)

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că bărbatul de 28 de ani nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat o concentrație de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul drugtest, fiind indicată o valoare pozitivă. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală  în vederea recoltării probelor biologice.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 51 de ani a avut rezultat negativ.

UPDATE: Bărbatul de 28 de ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza