Poliţiştii, jandarmii, comisarii de la Garda Financiară şi elevii şcolii de poliţie - 300 persoane - au ieşit ieri în stradă

Poliţiştii, jandarmii, comisarii de la Garda Financiară şi elevii şcolii de poliţie - 300 persoane - au ieşit ieri în stradă
Nu mai puţin de 260 de poliţişti, 45 jandarmi, 14 poliţişti locali, 5 comisari de la Garda Financiară şi 15 elevi de la Şcoala de agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan" din Cluj au ieşit ieri în stradă ca să-i prindă pe răufăcători. Între cei prinşi, un şofer care transporta flori ilegal şi o tânără care plecase voluntar de la domiciliu şi era urmărită pe plan naţional.


">

În total cei mai bine de 300 de oameni ai legii au constatat zece infracţiuni, fiind cercetaţi 14 suspecţi. Amenzile aplicate depăşesc numărul de 300, cinci permise de conducere au fost suspendate iar un certificat de înmatriculare a fost reţinut.

Poliţiştii au confiscat 452 kg de legume şi fructe, peste 3.700 de fire de flori şi trei metri cubi de material lemnos. Valoarea acestora a fost calculată la peste 17.800 de lei.

Unul dintre cei prinşi este şoferul Radu V., care transporta flori într-o autoutilitară fără a avea documente legale de provenienţă. Din maşina acestuia, poliţiştii au confiscat 1.440 fire gherbera, 700 fire iris, peste o mie de fire de trandafiri şi 560 de fire de cale, dar şi 172 de kilograme de legume şi fructe.

 

Comenteaza