Polițiștii atrag din nou atenția asupra hoților din autobuze. Doi bărbați au fost reținuți după ce au furat telefonul unei femei

Polițiștii atrag din nou atenția asupra hoților din autobuze. Doi bărbați au fost reținuți după ce au furat telefonul unei femei

Doi bărbați în vârstă de 36, respectiv 38 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce au sustrat telefonul unei femei într-un mijloc de transport în comun. 

"Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj, cu sprijinul celor din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și celui Criminalistic au pus în executare două mandate de percheziție, la locuințele a doi bărbați, de 36 și 38 de ani, din Cluj-Napoca, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat și complicitatea la furt calificat.

În fapt, la data de 10 martie a.c., persoane necunoscute au sustras un telefon mobil din buzunarul unei femei care călătorea cu mijlocul de transport în comun pe raza municipiului Cluj-Napoca, cauzându-i acesteia un prejudiciu de circa 700 de lei.

Activitățile investigative demarate și probatoriul administrat au condus la identificarea și reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați, bănuiți de comiterea furtului, respectiv complicitate la săvârșirea acestuia.

De asemenea, în cauză a fost recuperat prejudiciul înregistrat. Prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza