News alert Poliţia Ilfov s-a sesizat după ce soţia şi copilul lui Rareş Bogdan au fost ameninţaţi

Poliţia Ilfov s-a sesizat după ce soţia şi copilul lui Rareş Bogdan au fost ameninţaţi

Poliţia Ilfov s-a autosesizat şi face verificări după ce jurnalistul Rareş Bogdan a scris, pe pagina de Facebook, că soţia şi fiul său ar fi fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Ciprian Romanescu, a declarat că se fac cercetări după ce jurnalistul Rareş Bogdan a scris, pe pagina de Facebook, că soţia şi fiul său ar fi fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină.

Poliţiştii au vorbit cu soţia jurnalistului despre ceea ce s-a întânplat.

"Bucuresti, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul si Sotia mea au fost atacati in momentul in care urcau in masina in urma cu cateva momente. Fiul meu, Mihai, a fost luat de Mama lui la ora 15.00 de la una din scolile din zona si masina a fost parcata pe o straduta laterala din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat-o purta o sapca cu cozoroc pe cap, mai mic de inaltime, dar indesat, atletic, cu mustata si a coborat dintr-o masina cu numere straine, (Spania, Italia, ???) la volanul careia se afla un alt individ. Voi reveni cu amanunte. Acesta a incercat sa urce in masina pe usa din dreapta fata si a fost lovit puternic in fata de catre sotia mea care a urlat si a actionat din instinct. Inca nu apucase sa isi puna centura de siguranta. Mihai s-a speriat ingrozitor si plange de atunci. Florina s-a speriat extrem de rau si a crezut ca vor sa il smulga pe Mihai din masina!", a scris jurnalistul pe Facebook.

Comenteaza