Poliția de Frontieră, detalii despre scandalul din avionul Wizz Air care a aterizat de urgență la Cluj: "A fost un conflict între trei pasageri beți. Unul a fost lovit în cap cu un telefon"

Poliția de Frontieră, detalii despre scandalul din avionul Wizz Air care a aterizat de urgență la Cluj: "A fost un conflict între trei pasageri beți. Unul a fost lovit în cap cu un telefon"

O aeronavă Wizz Air a aterizat de urgență, luni seara, pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca din cauza unui conflict izbucnit între pasageri. Echipajul de la bord a solicitat intervenția Poliției de Frontieră.

O aeronavă care se deplasa pe ruta Memmingen (Germania) – Kutaisi (Georgia) a aterizat de urgență, luni seara, 4 martie, pe Aeroportul Cluj. Pilotul a semnalat un conflict la bordul aeronavei.

Trei pasageri beți s-au certat, iar ulterior unul dintre ei a fost lovit în cap cu un telefon.

"Aeronava a aterizat, luni seară, de urgență la Cluj. Venea din direcția Memmingen (Germania) și avea ca destinație Kutaisi (Georgia). Aeronava era de la compania Wizzair. La bordul aeronavei, din cauza influenței alcoolice a trei cetățeni, doi georgeni și un belarus, s-a iscat un conflict verbal între ei culminat cu lovirea unuia dintre cetățeni. Un georgian l-a lovit pe cetățeanul belarus cu un telefon mobil în cap", a declarat pentru ZIUA de CLUJ șeful Poliţie de Frontieră de pe Aeroportul Cluj-Napoca, Liviu Done.

Ulterior, cei trei pasageri au fost reținuți la sol de polițiști și interogați, iar aeronava și-a continuat zborul spre destinație.

"Ulterior, comandantul aeronavei a decis să continue zborul spre destinație fără cei trei pasageri. Am deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență fizică la bordul unei aeronave. Cei trei sunt cercetați în stare de libertate", a spus comisarul-șef de poliție Liviu Done.

Pasagerii scandalagii au părăsit între timp România.

Comenteaza