Poliția Animalelor, controale în tot județul Cluj. S-a lăsat cu amenzi usturătoare

Poliția Animalelor, controale în tot județul Cluj. S-a lăsat cu amenzi usturătoare
| Foto: stirileprotv.ro

Polițiștii care au misiunea de a veghea asupra respectării legii referitoare la protejarea animalelor au planificat mai multe controale în Cluj.

 

Poliția Animalelor a desfășurat mai multe controale pe o perioadă de două zile, în data de 7 -9 martie. Acestea s-au derulat cu scopul de a impune respectarea legislației privind protecția animalelor.

„Polițiștii au aplicat un număr de 10 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 în temeiul Legii 205/2004 privind protecția animalelor și 5 potrivit O.U.G. nr. 155/2001 pentru aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, în valoare totală de 13.000  lei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, reprezentanții unităților administrativ teritoriale au fost informați asupra obligațiilor și măsurilor legale în legătură cu aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân și regimul câinilor periculoși sau agresivi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza