News alert Update PLAN ROȘU de intervenție la o firmă din Cluj! 13 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță

PLAN ROȘU de intervenție la o firmă din Cluj! 13 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță
| Foto: isu cluj

Pompierii clujeni au anunțat, în urmă cu puține momente, că au activat Planul Roșu de Intervenție după ce mai multe persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță.

Știrea inițială: ISU Cluj intervine în acest moment pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii, unde 12 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță.

"La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primită o solicitare de la un operator economic situat pe strada Laminoriștilor din municipiul Câmpia Turzii, care a anunțat faptul că 12 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță. Toate cele 12 persoane sunt conștiente și cooperante, acuzând stare de rău. Astfel, a fost activat Planul Roșu de intervenție. Spațiul unde aceste persoane lucrau a fost deja ventilat", a transmis ISU Cluj.

La misiune iau parte o autospecială cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și trei echipaje SAJ.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE ora 13:44: Au fost evaluate 14 persoane de către echipajele medicale. Din fericire, toate victimele prezintă simptome ușoare. Urmează să fie stabilit câte dintre acestea vor fi transportate la spital. Până acum, niciuna nu a fost transportată la spital, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE ora 14:00: În cele din urmă, un număr de 13 persoane au fost asistate medical. Toate au refuzat transportul la spital.

"Ca urmare a rezultatelor acestor evaluări a fost dezactivat planul roșu de intervenție, la ora 14.00. Echipajele ISU se întorc la bază", a transmis ISU Cluj.

Comenteaza