Pieton lovit mortal de un clujean, în Bistrița-Năsăud

Pieton lovit mortal de un clujean, în Bistrița-Năsăud

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, marţi seara, după ce a fost lovit de o maşină în oraşul Beclean, la volanul căreia se afla un șofer din Chinteni, județul Cluj.

Echipajul medical care a intervenit la caz l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. I s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără succes, scrie Dej24.

Conform primelor informații, un barbat în vârstă de 38 de ani, din Chinteni - județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Dej-Bistrița, ar fi accidentat un pieton, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Șieu care ar fi fost căzut pe partea carosabilă. Din păcate, bărbatul de 50 de ani a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a imprejurarilor în care a avut loc accidentul, în cadrul unui dosar deschis pentru ucidere din culpă.

Traficul rutier în zona în care s-a produs accidentul a fost blocat total pentru aproximativ 40 de minute, după care s-a circulat alternativ, pe o bandă, poliţiştii dirijând circulaţia.

Comenteaza