Foto Piața volantă Produs de Cluj îi așteaptă pe clujeni în Mănăștur

În intervalul 22-30 aprilie 2021, piața volantă Produs de Cluj se va stabili în parcarea unui supermarket din cartierul Mănăștur, în municpiul Cluj-Napoca.

Asociația Produs de Cluj, organizație implicată atât în combaterea pandemiei, cât și în sprijinirea economiei, a reușit să îndeplinească toate condițiile impuse de vremuri și a organizat, în condiții de maximă siguranță epidemiologică, piața volantă Produs de Cluj la Zalău, manifestare dedicată sărbătorilor pascale și promovării produselor tradiționale.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, atât producătorii cât și vizitatorii au apreciat inițiativa și produsele prezentate, astfel încât s-a decis organizarea unui astfel de eveniment și pentru consumatorii și clienții fideli din municipiul Cluj-Napoca.

Prin urmare, între 22 și 30 aprilie, meșterii și producătorii locali vor putea fi găsiți pe Calea Florești nr. 56, în parcarea SUPECO, cu preparate tradiționale din lapte și carne, produse apicole, zacuști, dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, prăjituri și ciocolată de casă.

Se vor alătura, de asemenea, artizani cu har, care vor prezenta costume populare, podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau jucării pentru cei mici.

Comenteaza