Piață volantă în Apahida. Producătorii locali, chemați la discuții

Piață volantă în Apahida. Producătorii locali, chemați la discuții

Primarul Apahidei, Grigore Fati, vrea să-i încurajeze pe producătorii locali și să pună bazele unei piețe volante în comună.

Potrivit reprezentanților primăriei din Apahida, producătorii locali interesați de participare sunt chemați la o întâlnire cu cei din primărie pentru a stabili mai multe detalii.

„Felicităm și susținem inițiativa de a pune bazele unei piețe volante în Comuna Apahida.

Vrem să oferim ocazia producătorilor locali de a avea acces la un instrument potrivit pentru interacțiunea directă cu potențialii clienți.

De asemenea, ne dorim ca locuitorii comunei să aibă acces la produse de tradiție specifice zonei noastre, să cunoască și să aprecieze munca celor ce vin cu produsele pe tarabe.

Plecând de la aceste idei, Primăria Comunei Apahida propune o întâlnire tuturor producătorilor locali interesați de participarea la o astfel de piață pentru a discuta detalii legate de acces, produse sau modalități de sprijin aflate la îndemâna Primăriei.

În acest sens, vă rugăm să luați legătura cu d-na Cristina Belce – Viceprimar (0751-180817), cu d-nul Horațiu Cioara – consilier al Primarului (0740848965), sau folosind adresa de email apahida_cj@yahoo.com”, este mesajul transmis de primarul Grigore Fati.

Comenteaza