Petrecere într-un local din Cluj-Napoca, "spartă" de polițiști la ora 3 dimineața

Petrecere într-un local din Cluj-Napoca, "spartă" de polițiști la ora 3 dimineața

În noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, polițiștii și jandarmii clujeni au efectuat un control în interiorul unui local din Cluj-Napoca, unde petreceau mai multe persoane.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În cadrul verificărilor asupra modului în care sunt respectate măsurile adoptate pentru prevenirea SARS COV-2, de către operatorii economici, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 4 Poliției Cluj-Napoca, spijiniți de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi și Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj au efectuat un control în interiorul unui local public, unde, în acel moment se aflau mai multe persoane.

În total, în urma controlului au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 9.600 de lei.

Abaterile înregistrate conform prevederilor Legii nr. 55/2020 au vizat nerespectarea prevederilor referitoare la obligația persoanelor de a prezenta dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind Covid-19, pentru a participa la anumite activități, fiind astfel aplicate 13 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 9.000 de lei.

Alte două sancțiuni au fost aplicate în baza Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza