Petrecere în pandemie pentru senatoarea Șoșoacă. Dedicații către Iohannis și Arafat

Petrecere în pandemie pentru senatoarea Șoșoacă. Dedicații către Iohannis și Arafat
| Foto: captură video

Diana Șoșoacă a participat la o petrecere, vineri seara, și a intrat în direct pe rețelele de socializare pentru a le arăta oamenilor cum se distrează.

Inspectoratul de Poliție Județean Iași a anunțat deschiderea unei anchete după ce senatoarea Diana Șoșoacă a transmis live o petrecere dintr-un restaurant din județ. Cei prezenți la respectiva adunare n-au respectat normele sanitare pentru prevenirea COVID-19.

În imagini s-a putut vedea cum petrecăreții au ignorat orice regulă de distanțare socială și s-au distrat ca și cum pandemia ar fi de domeniul trecutului. Transmisiunea live a senatoarei incepe cu "Treceți batalioane române Carpații", după care Șoșoacă a aparut in prim-plan cu o urare: "Distrați-vă pentru că viața e facută ca să fie traită! La mulți ani tuturor! La mulți ani, România! E cazul să vă treziți odată!", a spus ea, potrivit ziare.com.

Câteva minute mai tarziu, politiciana le-a cerut lautarilor o dedicație pentru șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Pe fondul melodiei populare "Noi suntem români", cântărețul a improvizat câteva versuri despre Arafat, dar la un moment dat a făcut referire și la președintele Klaus Iohannis și la soția acestuia, Carmen Iohannis.

"Arafate, Arafate, ai grijă de dragul frate. Neamul românesc e forte, nu se sperie de probleme. Arafate, Arafate, pleacă tu pe la spate, părăsețte România că-ți cade fudulia", au fost versurile despre Raed Arafat.

De ironiile lautarului nu a scapat nici președintele Klaus Iohannis. Acesta l-a taxat pe Iohannis, după episodul în care presedintele s-a dus la schi a doua zi dupa explozia de la "Matei Bals": "Iohane, Iohane, ce mai faci tu barosane, cu schiurile umbli, frate, Carmen ta cauta-n spate Arafate, Arafate, grija mare cu domnul frate, caci Moldova, si Ardealul, si Muntenia, si Banatul, tot romanul de la Nistru pan la Tisa te va face sa faci uta uta cu caruta pe la doamna Carmenuta", a mai cântat lăutarul.

Clipul Dianei Șoșoacă s-a viralizat rapid. La 18 ore dupa ce senatoarea a transmis in direct, clipul a strâns peste 74.000 de vizionări și peste 1.700 de comentarii.

Fanii senatoarei au fost majoritari. "Cea mai frumoasă Doamnă a României! Și nu numai! Deșteaptă, și o mare patrioată! Vă iubesc din inimă!", i-a scris o admiratoare. Altcineva a criticat-o pentru că nu respecta regulile. "Ar fi trebuit să respectați aceste reguli, ele sunt obligatorii pentru toți", a combătut-o altcineva.

Comenteaza