Update Petrecere ilegală, oprită de polițiștii clujeni vineri seară. Organizatorii au fost amendați cu 40.000 de lei

Petrecere ilegală, oprită de polițiștii clujeni vineri seară. Organizatorii au fost amendați cu 40.000 de lei

Un eveniment organizat pe strada Horea, la care participau aproximativ 50 de persoane, a fost oprit de polițiștii din Cluj-Napoca.  

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 00.45, cu ocazia acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au constatat faptul că într-un local de pe strada Horea are loc un eveniment privat, cu participarea mai multor persoane.

În interiorul localului au fost identificate aproximativ 50 de persoane, precum și organizatorul evenimentului, față de aceștia urmând a fi luate măsurile legale, de sancționare, care se impun.

De asemenea, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE - "În urma evenimentului privat întrerupt de polițiști în jurul orei 00.45, la un local de pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, au fost aplicate sancțiuni contravenționale participanților și organizatorului, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, în valoare totală de 40.000 de lei", au anunțat reprezentanții Poliției. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza