Video Petrecere cu artificii, tort şi şampanie, pentru o groapă în asfalt care a împlinit un an

Petrecere cu artificii, tort şi şampanie, pentru o groapă în asfalt care a împlinit un an
| Foto: captură Facebook/Info Trafic 24

Câțiva tineri au organizat, pe un drum din judeţul Cluj, „o petrecere aniversară” pentru o groapă în asfalt care a împlinit un an. 

Potrivit unei postări pe grupul de Facebook Info Trafic 24, tinerii din zonă au pus la cale petrecerea deoarece s-au "săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor".

"Mai mulți tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat ‘La mulţi ani!’, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.

Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor.

Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere.

Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la ‘ziua de naştere’ a gropii din asfalt", se arată în postare.

Comenteaza