Petiţia pentru păstrarea festivalului Peninsula la Târgu-Mureş a strâns peste 1.000 de semnatari

Petiţia pentru păstrarea festivalului Peninsula la Târgu-Mureş a strâns peste 1.000 de semnatari
Petiţia online „Vrem Peninsula la Târgu-Mureş" a strâns în decursul a trei zile peste 1.000 de semnatari.

Un număr de 1.000 de semnatari ai petiţiei „Vrem Peninsula la Târgu-Mureş" s-a strâns până astăzi la ora 18.54, au anunţat organizatorii acţiunii derulate în mediul virtual. La această oră numărul semnatarilor este de 1.005.

„<Organizatorii Festivalului Peninsula iau în calcul mai multe variante de locaţie pentru Peninsula 2013. Una din aceste opţiuni ar fi la Cluj-Napoca. În acest sens am avut discuţii cu autorităţile locale, însă deocamdată nu am ajuns la o decizie finală. În momentul în care vom lua o hotărâre finală legată de viitorul evenimentului, fanii vor fi cei care vor afla primii> spun organizatorii festivaului Peninsula. Noi nu suntem de acord cu această mutare şi vrem să pastram acest festival la Tg-Mureş unde îi este locul!. Semnaţi acum ca sa ii convingem pe organizatori!!", este textul în petiţia disponibilă pe yousign.ro.

Conform celor care au realizat petiţia, sunt necesare 2.000 de semnături, urmând ca apoi documentul să fie prezentat apoi organizatorilor festivalului, Primăriei Târgu-Mureş şi Primăriei Sângeorgiu de Mureş.

Informaţiile cu privire la posibila mutare a festivalului Peninsula de la Târgu-Mureş la Cluj-Napoca au apărut în cursul săptămânii trecute. Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat sâmbătă că „există toate şansele "există toate şansele ca în iulie 2013 evenimentul să fie organizat la Cluj".
Festivalul Peninsula / Felsziget este organizat anual, începând cu 2003, la Târgu-Mureş, în vecinătatea complexului de agrement Weekend.

"Peninsularii" au lansat o petiţie şi pe facebook.

Etichete
Comenteaza