Foto Peste 30.000 de oameni au vizitat Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca în primul weekend

Peste 30.000 de oameni au vizitat Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca în primul weekend
Peste 30.000 de oameni au vizitat Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca în primul weekend
Peste 30.000 de oameni au vizitat Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca în primul weekend

Peste 30.000 de oameni au trecut pragul Târgului de Crăciun „Planeta Crăciun" din Piața Unirii din Cluj-Napoca, weekend-ul acesta, odată cu deschiderea oficială.

Vizitatorii au luat parte la ceremonia oficială de deschidere, aprinderea luminițelor de Crăciun și la concertele susținute de Carla's Dreams, EMAA, Speak Floyd, Prințesa Karla & Prietenii ei și Corul de Copii al Operei Maghiare, care au marcat inaugurarea târgului.

Până pe data de 31 decembrie organizatorii îi așteaptă pe cei care vor trece pragul magic al „Planetei Crăciun" de UNTOLD Universe, cu peste 75 de căsuțe iluminate și decorate unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor și unde vor fi comercializate de la cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali și internaționali, până la cadouri, decorațiuni și produse de meșteșugărit. Târgul de Crăciun va fi deschis în fiecare zi, de luni până joi de la 10.00 la 22.00. În fiecare weekend programul târgului se va prelungi de la 10.00 până la ora 23.00.

Cu ocazia organizării Târgului de Crăciun de către echipa UNTOLD Universe, în Piața Unirii a fost amplasată și o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole în fiecare zi de la ora 18.00. 

Pe platoul de la Sala Sporturilor ,,Horia Demian'', creatorii universului UNTOLD vor inaugura un Târg de Iarnă care se va deschide din 1 decembrie 2023. Târgul de Iarnă va fi locul ideal pentru activități specifice de sezon.

loading...
Comenteaza