Peste 25.000 de ţigarete şi 65 de litri de alcool dublu rafinat, neaccizate, ridicate de poliţişti

Peste 25.000 de ţigarete şi 65 de litri de alcool dublu rafinat, neaccizate, ridicate de poliţişti
Două persoane, un bărbat de 74 de ani şi o femeie de 38 de ani, ambii domiciliaţi în Gherla, sunt suspectaţi de comiterea unor infracţiuni cu privire la comercializarea de ţigări şi alcool neaccizate.
Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 25.000 de ţigări şi 65 de litri de alcool dublu frafinat, în valoare de peste 10.500 de lei. Marfa ridicată urma să fie vândută de la comiciului celor două persoane.

Cei doi sunt supectaţi de săvârşirea infracţiunilor de „evaziune fiscală”, „deţinerea în afara antrepozitului fiscal şi comercializarea de produse accizabile supuse marcării, peste limita prevăzută de lege” şi „deţinerea, depozitarea şi comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă”, faţă de ei fiind dispusă începrea urmăriii penale, pentru săvârşirea infracţiunilor respective.

Ţigările proveneau din Republica Moldova, fiind, al fel ca alcoolul, produse suspuse accizării, conform reprezentanţilor Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Comenteaza