Peste 150 de jandarmi, trimiși la festivalul maneliștilor de la Cămărașu. Ce recomandări au pentru participanți

Peste 150 de jandarmi, trimiși la festivalul maneliștilor de la Cămărașu. Ce recomandări au pentru participanți

Vineri și sâmbătă, în comuna clujeană Cămărașu, are loc One Festival, primul festival de manele din România.

ȚPentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj – Napoca vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână și vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia manifestării cultural-artistice care va avea loc în comuna Cămărașu din județul Cluj.

Cu ocazia desfășurării festivalului One Festival Cămărașu, vom fi prezenți zilnic cu un total de peste 150 de efective pe toată perioada de desfășurare 01.07-02.07.2022, cu misiunea de a preveni și combate faptele antisociale sesizate.

Desfășurarea în condiții de normalitate a manifestării cultural-artistice gestionate este una dintre prioritățile noastre, iar pentru a evita producerea unor evenimente neplăcute, recomandăm cetățenilor:

  • să adopte un comportament responsabil și preventiv;
  • să evite implicarea în conflicte;
  • să evite consumul substanțelor interzise;
  • să acorde o atenție sporită bunurilor personale, dar mai ales copiilor,  dacă sunt însoțiți de aceștiaȚ, a transmis reprezentanții Jandarmeriei Cluj.

De asemenea, aceștia le recomandă participanților la eveniment ca atunci când iau cunoștință de săvârșirea unei fapte antisociale, să solicite sprijinul Jandarmeriei prin sesizarea celei mai apropiate patrule de ordine publică sau prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Pe scena de la ”One Festival”, din comuna Cămărașu, vor urca cei mai cunoscuți maneliști din România: Nicolae Guță, JADOR, Aza Gabriela.

Comenteaza