Peste 120 de joburi vacante în magazinele lui Patriciu. Vezi ce oferte sunt pentru Cluj

Peste 120 de joburi vacante în magazinele lui Patriciu. Vezi ce oferte sunt pentru Cluj
Rețeaua de magazine controlată de Dinu Patriciu face noi angajări.

Potrivit money.ro, lanţul de magazine Mic.ro angajează în această manageri de magazin pentru unităţile Cluj-Napoca. Doritorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie absolvent al unei facultăți cu minimum 2 ani experienţă în coordonarea unui punct de lucru, să ştiă să opereze în Word şi Excel, să fie un bun negociator şi organizator. Ultima zi în care poţi să aplici pentru acest post este trei septembrie.

Tot pentru Cluj, magazinul recrutează și controlori de calitate. Te califici pentru una din aceste poziţii dacă ai cunoştinţe de contabilitate primară şi gestiune - registru de casă, notă intrare-recepţie, constatare diferenţe, inventariere, ai permis de conducere categoria B, ştii să operezi în Office şi eşti dispus să călătoreşti în ţară. Poţi să aplici pentru această poziţie până pe 22 august.

Mic.ro mai caută şi asistenţi de magazin. Candidatul trebuie să fie cu experienţă relevantă în domeniu, cunoştinţe minime de operare PC, cunoştinţe de limba engleză, este dispus să lucreze în ture şi mai este şi un bun comunicator. Până pe 22 august mai poţi aplica pentru acest job.

Asistenţi vânzări la magazinele mobile ale rețelei, de asemenea, sunt căutați. Dacă opteyi pentru acest post, vei fi eligibil dacă ai experienţă în domeniu, ai permis de conducere categoria B, ai cunoştinţe de limba engleză şi de operare PC. Poţi aplica pentru un acest post până în data de 18 august.

 

Comenteaza