Peste 100 de producători îşi vând produsele în parcarea unui hypermarket din Cluj, în acest weekend FOTO

Peste 100 de producători îşi vând produsele în parcarea unui hypermarket din Cluj, în acest weekend FOTO
Un număr de 124 de producători clujeni participă la acest sfârşit de săptămână la târgul Produs de Cluj, organizat de Asociaţia Produs de Cluj şi de Consiliul Judeţean. Târgul a fost deschis în această seară în parcarea hypermarket-ului Cora.

Clujenii pot găsi aici brânză, cartofi de Râşca, bere Ursus, băuturi alcoolice produse de Prodvinalco, dar şi castraveţi, miere sau smântână direct de la producători la preţuri mai mici decât de pe pieţele obişnuite. De asemenea în cadrul evenimentului vor concerta mâine Dumitru Fărcaş, Maria Marcu, Sava Negrean Brudaşcu, dar cei prezenţi vor avea parte şi de spectacole de dans popular susţinute de ansamblurile folclorice din judeţ.


"Doresc ca acest eveniment să devină o tradiţie. Prin cumpărarea unui produs din Cluj putem crea un loc de muncă. Nu mai bine cumpărăm ceapă şi roşii din Cluj decât din altă parte? Cred că putem cumpăra numai produse pe care le are Clujul. Ne-am obişnuit să cumpărăm pui din America, deşi avem ferme Avicola, să cumpărăm îngheţată cu etichetă străină când avem o fabrică de îngheţată chiar aici la Cluj, cosmetice când avem aici fabrica Farmec, sau încălţăminte când avem aici o fabrică ce a încălţat cândva întreaga Românie şi Armata. Apelul nostru este să consumăm produse de Cluj pentru că vom contribui la dezvoltarea judeţului", a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

fotografii Eugen Olariu

Comenteaza