Persoană căzută de pe schelă la un bloc în construcţie de pe strada Alverna FOTO / VIDEO

Persoană căzută de pe schelă la un bloc în construcţie de pe strada Alverna FOTO / VIDEO
Pompierii clujeni intervin în aceste momente pe strada Alverna din cartierul Gheorgheni. Un bărbat care lucra la izolarea unui bloc aflat în construcţie a căzut de pe schelă.

O persoană a căzut de la etajul 2 al unui imobil, pe strada Alverna, din cartierul Gheorgheni, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

La faţa locului intervin un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD.

UPDATE Conform reprezentanţilor ISU Cluj  este vorba de o persoană în vârstă de 40-45 de ani, care a căzut de pe schelă. La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare grea şi echipajul de urgenţă SMURD.

UPDATE (18:36) Bărbatul lucra la izolarea cu polistiren a blocului aflat în construcţie. Conform unor relatări de la faţa locului omul a căzut de la primul nivel al construcţiei, în partea laterală a imobilului, pe pământ, solul în acea parte fiind cu câţiva metri mai jos decât nivelul de la intrarea în bloc. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj. El a fost stabilizat de echipajul SMURD, fiind în afara oricărui pericol, conform primelor informaţii.

Comenteaza