Update Persoana cazută de pe schelă, pe un șantier din Cluj-Napoca/ Bărbatul, transportat în stare gravă la spital

Persoana cazută de pe schelă, pe un șantier din Cluj-Napoca/ Bărbatul, transportat în stare gravă la spital

Echipaje medicale intervin pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca, unde o persoană a căzut de pe schelă.

Echipaje ISU Cluj intervin pentru a salva o persoană căzută de la înălțime în zona unui șantier situat pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca.

UPDATE:  "Echipajele au găsit un bărbat aflat pe un platou de beton ce aparținea de șantier. Acesta era inconștient și prezenta un traumatism cranian sever. Pompierii l-au extras folosind targa cu lopeți și l-au predat ulterior ambulanței SMURD de terapie intensivă mobilă.

Victima de aproximativ 50 de ani a fost transportată la spital", informează ISU Cluj.

"În cursul dimineții de azi, 9 martie, în jurul orei 09.15, polițiștii din cadrul Poliția Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut în gol de la înălțime, în zona unui imobil aflat în construcție, pe strada Frunzișului.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, din comuna Florești, ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 4 metri, în timp ce se afla pe strada din apropierea imobilului", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, persoana se afla în imediata apropiere a unui imobil în constructie, însă nu în respectiva clădire, ci pe strada în cauză. Aceasta ar fi căzut de la înălțimea de circa 4 m (diferența de nivel stradă - locul unde a căzut).

"Bărbatul se deplasase la locație cu scopul de a desfășura activitați de montare a unor echipamente/aparaturi. 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul", mai precizează polițiștii.

Comenteaza