Pericol pe străzile din Cluj. Bărbat mangă şi fără permis, accident pe Calea Turzii

Pericol pe străzile din Cluj. Bărbat mangă şi fără permis, accident pe Calea Turzii

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce s-a urcat la volanul unei maşini, băut şi fără permis, şi a făcut un accident.

Marţi, 5 iulie, polițiștii Biroului Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Apahida, fiind cercetat pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

"În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.30, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Turzii, acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar la testarea cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza