Percheziţii la Turda: sunt vizate două grupări infracţionale

Percheziţii la Turda: sunt vizate două grupări infracţionale
Poliţiştii clujeni efectuează, în această dimineaţă, opt percheziţii pe raza municipiului Turda, cu scopul de a destructura două grupări infracţionale.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj desfăşoară opt percheziţii pe raza municipiului Turda, şapte la domiciliu şi una la sediul unei societăţi comerciale, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vizându-se destructurarea a două grupări infracţionale'.

"În acţiune sunt angrenaţi 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, de ordine publică, de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Poliţiştii vor pune în aplicare opt mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri, la sediul Poliţiei municipiului Turda.

Comenteaza