Video Foto Percheziţii la traficanți de droguri în Cluj și în alte trei județe. Polițiștii au dat peste arme, cannabis și zeci de mii de euro

Percheziţii la traficanți de droguri  în Cluj și în alte trei județe. Polițiștii au dat peste arme, cannabis și zeci de mii de euro

Polițiștii efectuează miercuri zeci de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate efectuează 38 de percheziții domiciliare în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila, într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile  de a produce efecte psihoactive.  

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2020 și până în prezent, o grupare de criminalitate organizată ar fi acționat în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila, iar membrii acesteia ar fi desfășurat, în mod coordonat, activități de procurare, transport, deținere și comercializare către consumatori a unor droguri de risc (cannabis), sau substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate până în prezent, au fost descoperite și ridicate mai multe arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, 35.000 de euro și alte bunuri.  

Percheziţii la traficanți de droguri  în Cluj și încă trei județe. Polițiștii au dat peste arme, cannabis și zeci de mii de euro

În cursul acestei zile, vor fi puse în aplicare 31 de mandate de aducere. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile  de a produce efecte psihoactive.  

Activitățile beneficiază de sprijinul colegilor specializați în combaterea criminalității organizate din Alba-Iulia, Hunedoara,  Cluj-Napoca, Brăila, Râmnicu-Vâlcea și Brașov, precum și al jandarmilor Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu și structurilor teritoriale ale S.A.S., sub coordonarea S.I.A.S.. Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza