#PeopleofWestCity | Imala David, Director vânzări: "Sunt mândră de reuşitele mici și mari, de oaspeții satisfăcuți şi multumiţi"

#PeopleofWestCity | Imala David, Director vânzări: "Sunt mândră de reuşitele mici și mari, de oaspeții satisfăcuți şi multumiţi"

West City Hotel a intrat pe piaţa clujeană acum 10 ani şi este o poveste de succes şi datorită echipei. În cadrul campaniei #PeopleofWestCity vă invităm să îi cunoaşteţi pe câţiva dintre cei care le oferă în fiecare zi oaspeţilor hotelului o experienţă care să le depăşească aşteptările.

Imala David este Director vânzări. "În prezent sunt responsabilă de vânzări, dar cariera mea la West City a început ca referent marketing chiar acum 10 ani, odată cu deschiderea hotelului. Intrarea unei noi unități de cazare pe piața hotelieră a fost un proces cu multe provocări pe care le-am înfruntat cu succes. Poziţia mea actuală presupune definirea strategiilor de vânzări, atragerea oaspeţilor și organizarea evenimentelor. Pentru mine este foarte important ca cei care ne-au vizitat sau au organizat un eveniment la West City Hotel să plece cu gândul că va reveni cu siguranţă.

Imala e fericită că face parte din "povestea West City". "Sunt mândră de reuşitele mici şi mari, de oaspeţii satisfăcuţi şi multumiţi, de colegii perseverenţi şi de îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite, care cresc loialitatea clienţilor, de prestaţia generală a West City Hotel în peisajul hotelier clujean".

Întrebată care este cea mai plăcută amintire din cei 10 ani petrecuți la West City Hotel, Imala ne-a povestit despre oamenii minunați alături de care lucrează și de oaspeții hotelului: "Sunt amintiri plăcute legate atât de oaspeți, cât și de colegi, de satisfacţia unei munci bine făcute, de momentele grele depăşite împreună și de clipele de distracție și destindere petrecute în compania lor.  De asemenea, am întâmpinat oaspeţi de renume, precum echipe de fotbal, sportivi de performanţă, artişti, actori, antreprenori, oameni deosebiţi care, pe perioada şederii în Cluj, au ales West City Hotel și ne-au onorat cu prezența lor".

Cu ocazia aniversării a 10 ani de West City Hotel, Imala David le-a transmis colegilor un mesaj: "Un lucru pe care l-am învăţat pe parcursul acestor ani este importanţa relaţiilor interumane, a lucrului în echipă şi a unei ambianţe de muncă placute şi motivante. Mă bucur că facem parte din aceeaşi echipă şi le doresc să împlinească toți minim 10 ani de activitate la West City Hotel".

Comenteaza