Foto Peisaj de toamnă cu gunoaie a la Cluj

Peisaj de toamnă cu gunoaie a la Cluj
Peisaj de toamnă cu gunoaie a la Cluj
Peisaj de toamnă cu gunoaie a la Cluj
Peisaj de toamnă cu gunoaie a la Cluj
Peisaj de toamnă cu gunoaie a la Cluj

Clujul e printre fruntaşii în ţară la multe. Avem primar gospodar, avem renume printre oraşele europene smart, avem şi rată de infectare printre primele în ţară la COVID, dar avem şi mulţi iubitori de drumeţii şi... gunoaie. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Puţine lucruri ne mai descreţesc frunţile în pandemie, iar o plimbare prin natură poate să o facă pentru ceva vreme şi să ne ajute să prindem putere pentru a înfrunta o nouă săptămână cu multe cifre pe timp de pandemie. 

Din păcate nici drumeţiile nu ne mai descreţesc frunţile, ci dimpotrivă. Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a semnalat un "peisaj" pe care l-a putut admira weekend-ul trecut în Cheile Baciului. 

"Duminică eram la plimbare prin chei şi uitaţi ce gunoaie se aruncă, ar trebui închis accesul maşinilor pe drumurile ce trec prin pădure cu bariere". Fotografiile vorbesc de la sine despre cât de "smart" sunt cei care populează Clujul inteligent. 

Totodată, cititorul aminteşte cu tristeţe şi de tăierile ilegale de lemn care se fac în pădurile judeţului. Dacă distrugem şi ceea ce ne-a mai rămas din natură, îngropând pădurile în gunoaie, ne distrugem de fapt pe noi. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza