Pedofil într-un parc din Cluj-Napoca. A luat un copil în brațe și l-a dus în tufe

Pedofil într-un parc din Cluj-Napoca. A luat un copil în brațe și l-a dus în tufe

Bărbatul a fost identificat de polițiști la scurt timp după ce ar fi încercat să abuzeze copilul.

"În jurul orei 11.45, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se afla într-un parc din municipiu, alături de un minor, ar fi avut un comportament care părea a fi suspect, acesta luând copilul în brațe, mai apoi îndreptându-se într-o zonă cu vegetație.

După ce bărbatul a fost informat despre faptul că va fi solicitată prezența unui echipaj al poliției, cel în cauză a părăsit parcul, deplasându-se într-o direcție necunoscută cu minorul.

Bărbatul ar fi fost observat în timp ce agresa sexual o fetiță în vârsă de 10 ani, în Parcul Expo Transilvania din cartierul Mărăști, scrie Stirimed.ro.

Potrivit reprezentanțiilor IPJ Cluj, în urma sesizării la numărul unic de urgență 112, la nivelul municipiului s-au constituit cu operativitate echipaje de polițiști în vederea depistării bărbatului, acesta fiind identificat după aproximativ 10 minute de la solicitare. La momentul depistării, minorul nu se afla în prezența acestuia.

Totodată, au fost demarate verificări pentru stabilirea locului în care se află minorul, copilul fiind găsit la domiciliu, alături de reprezentanții legali.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, în acest moment fiind efectuate cercetări privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comenteaza