22 de ani de închisoare pentru un pedofil, acuzat că a abuzat sexual 12 copii din Cluj. Pretindea că este pastor penticostal

22 de ani de închisoare pentru un pedofil, acuzat că a abuzat sexual 12 copii din Cluj. Pretindea că este pastor penticostal

Un caz revoltător care s-a întâmplat în judeţul Cluj a îngrozit opinia publică. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani care este acuzat că a violat 12 copii cu vârste între 6 și 12 ani. Acesta a pretins că ar fi pastor penticostal. 

Individul a primit deja o condamnare la 22 de ani de închisoare. Acesta ar fi început să comită ororile în urmă cu 7 ani, iar procurorii nu exclud ca numărul victimelor să fie mai mare. Povestea i-a șocat chiar și pe anchetatori, au relatat ştirileprotv.ro

Faptele oribile s-au petrecut în mai multe localități din județul Cluj, unde tânărul de 37 de ani i-a minţit pe oameni că ar fi pastor penticostal. Acesta făcea frecvent vizite în comunitate, şi astfel s-ar fi apropiat de mai mulți copii, spun anchetatorii. A reuşit să păcălească și o tânără că se va căsători cu ea.

„A fost primit în spațiu de o familie din localitatea Poieni sub pretextul că se va căsători cu fiica doamnei care l-a primit în spațiu.nPărea un om normal. Chiar mi-a spus că este predicator. Nu mi s-a părut suspect”, a declarat pentru ProTV primarul comunei Poieni.

La un moment dat tatăl unei fetițe de șase ani din Huedin a bănuit că individul a violat-o pe copilă. Revoltat, bărbatul a mers la poliție, iar tânarul a fost ulterior reținut. Aşa au început să iasă la iveală faptele pretinsului pastor. Pe parcursul anchetei, procurorii au reușit să mai găsească încă 11 victime. Sunt copii, cu vârste între șase și 12 ani, care ar fi fost abuzați sexual de același individ.

Despre individ, reprezentanții cultului penticostal spun că bărbatul nu a făcut niciodată pastor „Nu a fost nici membru în cultul penticostal. Dacă nu a fost membru, nu putea fi nici predicator. E o gravă eroare să spuna cineva că era pastor. Repet, el a făcut parte din tot felul de mişcări...”, a spus un pastor penticostal din Huedin.

Dosarul a fost trimis în instanță după finalizarea anchetei, iar judecătorii i-au dat individului 22 de ani de închisoare. Decizia nu este însă, definitivă. Victimele bărbatului se află în grija autorităților, incluse într-un program de consiliere e psihologică pentru prelucrarea traumei cauzate de abuzul sexual. Anchetatorii nu exclud ca victimele individului să fie mai multe și continuă acum cercetările. Suspectul se află în arest.

Comenteaza