Patru telefoane mobile, ascunse într-un televizor la Penitenciarul Gherla. Trebuiau să ajungă la un deținut

Patru telefoane mobile, ascunse într-un televizor la Penitenciarul Gherla. Trebuiau să ajungă la un deținut

Patru telefoane mobile au reușit să treacă de postul de control din Penitenciarul Gherla, însă au fost descoperite la timp. Acestea erau ascunse într-un televizor.

O femeie care a venit în vizită la un deținut la Penitenciarul Gherla a încercat să-i trimită bărbatului pe ascuns mai multe telefoane mobile. Aceasta a pus dispozitivele într-un televizor.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a anunțat că pe data de 12 februarie "o persoană de sex feminin, care a venit în vizită la un deținut, a încercat să introducă, prin sectorul Vizită, în mod ilegal, în penitenciar, patru telefoane mobile, disimulându-le într-un televizor. Întreagă infracțiune a fost descoperită de agentul tehnic al penitenciarului".

Telefoanele mobile au fost ascunse sub placa de bază a televizorului, astfel încât să poată trece neobservate prin scaner.

Penitenciarul Gherla a confirmat cele întâmplate.

„Agentul Tehnic al Penitenciarului Gherla, a respectat legislaţia în vigoare şi procedurile interne privind accesul persoanelor private de libertate şi transferul aparaturii TV şi a instrumentelor muzicale şi a fost suficient de vigilent şi meticulos pentru a descoperi cele patru telefoane mobile. Precizăm faptul că deşi televizorul în cauză a trecut prin post control, telefoanele nu au fost vizibile pe aparatul cu raze X”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Gherla, conform Gherlainfo.ro.

De asemenea, conducerea Penitenciarului Gherla a sesizat Poliția Municipiului Gherla în legătură cu acest caz.

Comenteaza