Update Foto Patru bărbați din Cluj au fost reținuți pentru trafic cu mașini. Cum arată bolizii confiscaţi de IPJ

În urma perchezițiilor de ieri din Huedin pentru trafic cu autoturisme din Marea Britanie, patru bărbați au fost reținuți. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aceștia urmează să fie prezentați în fața unui judecător pentru drepturi și libertăți.

UPDATE: Pentru cele patru persoane reținute în cadrul anchetei de la Huedin, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

__________________________________________

Poliţiştii clujeni au făcut, joi dimineață, percheziţi în Huedin la domiciliile a cinci persoane bănuite de înşelăciune, furt, furt calificat, ameninţare şi conducere fără permis în dauna mai multor persoane din mai multe judeţe din ţară.

Cei cinci ar fi traficat autoturisme achiziţionate în sistem leasing din Marea Britanie, iar după ce intrau în posesia autoturismelor nu ar mai fi achitat ratele, vindeau autoturismele sau le ofereau la schimb. De asemenea, aceștia ar fi sustras mai multe autoturisme despre care au luat la cunoştinţă cu ocazia efectuării schimburilor de autoturisme atât în judeţul Cluj cât şi în alte judeţe din ţară.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au reuşit recuperarea a şase mașini cu o valoare de piaţă de aproximativ 150.000 de euro, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor cercetați.

 

Comenteaza