Pata Rât, locul blestemat: încă o victimă după exact doi ani VIDEO

Pata Rât, locul blestemat: încă o victimă după exact doi ani VIDEO
Un bărbat de 36 de ani a fost accidentat grav de o maşină de gunoi, în urmă cu puţin timp, în zona Pata Rât. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj.

"Gustav S., de 36 de ani, colecta deşeuri, în zona rampei de la Pata Rât. Acesta a fost acroşat de o maşină a unei firme de salubritate care îşi desfăşura munca în zonă. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj pentru îngijiri medicale. La această oră, poliţiştii fac măsurători pentru a stabili împrejurările în care s-a produc incidentul", a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

UPDATE: Bărbatul se ţinea de maşină în mers când a fost lovit puternic la cap de portieră. Martorii oculari spun că vinovat este chiar bărbatul care a căzut victimă acestui incident, deoarece nu a fost atent.

"Pacientul suferă de traumatism cranio cerebral şi la umăr, ştim că s-a produs accidentul în urma loviturii de către maşina care ducea deşeurile la Pata Rât. E nevoie de consult neurochirurgical, starea lui este stabilă", spus Monica Costin, dir. îngrijiri, Spitalul judeţean Cluj.

 

Reprezentantii firmei de salubrizare spun că locuitorilor din Pata Rât nu le este permis accesul în zona unde acţionează maşinile de gunoi, dar că nu pot interveni, deoarece pot da naştere la violenţe.

În urmă cu exact doi ani, o femeie a murit călcată de un camion, tot la groapa din Pata Rât.

Etichete
Comenteaza