Părinţii premierului Boc au fost premiaţi la Răchiţele pentru 50 de ani de căsnicie

Părinţii premierului Boc au fost premiaţi la Răchiţele pentru 50 de ani de căsnicie
Părinţii premierului Emil Boc au primit astăzi în Răchiţele un premiu de o sută de lei pentru împlinirea a peste 50 de ani de căsnicie, la prima ediţie a sărbătorii "Fiii satului" din comuna Mărgău.

Ioan şi Ana Boc au urcat pe scena amplasată în faţa Căminului Cultural din Răchiţele şi au primit diploma şi premiul de o sută de lei din partea primarului comunei Mărgău, Sorin Suciu, alături de alte două cupluri din sat, relatează Mediafax.

"Acordăm o diplomă şi un premiu pentru cel mai în vârstă cuplu lui Ioan şi Anuţa Boc, părinţii premierului Emil Boc. Am dat această diplomă pentru trei cupluri din sat, care au peste 50 de ani de căsătorie", a spus Suciu.

De asemenea, tatăl premierului, Ioan Boc, a primit o diplomă şi premiul aferent la secţiunea cel mai în vârstă bărbat din Răchiţele. El are 88 de ani, iar distincţia a fost acordată şi altor doi consăteni octogenari.

Suciu a mai premiat şi trei femei, cele mai vârstnice din sat.

Mama premierului, Ana Boc, a spus că nu se aşteptau să primească premiul şi diploma.

Întrebată care este secretul longevităţii în cuplu, mama premierului a spus doar: "Succesul, ce a fost mult a trecut, puţin mai este".

La ceremonia de premiere au asistat oamenii din sat, mitropolitul Clujului, IPS Andrei, prefectul Florin Stamatian, parlamentari PNL şi PDL, primari de alte localităţi şi consilieri judeţeni.

Comenteaza