Până când pot fi depuse oferte pentru Chiribiş-Biharia din Autostrada Transilvania

Până când pot fi depuse oferte pentru  Chiribiş-Biharia din Autostrada Transilvania
| Foto: autoindustry.ro

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă că 17 octombrie 2022 este data limită până la care pot fi depuse oferte pentru contractul necesar construcţiei secţiunii Chiribiş-Biharia din Autostrada Transilvania. Proiectul cu o valoare estimată de 877,779 milioane de lei (fără TVA) este finanţat prin POT 2021 -2027 şi trebuie finalizat în 24 de luni.

”17 octombrie 2022 este data limită până la care pot fi depuse oferte pentru contractul necesar construcţiei secţiunii de autostradă Chiribiş-Biharia (Autostrada Transilvania)! CNAIR a transmis, astăzi, spre publicare, în SICAP, Anunţul de participare pentru proiectarea şi execuţia celor 28,55 de km ai acestei secţiuni (parte a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea)”, spune ministrul pe Facebook. 
 
Sorin Grindeanu arată că anunţul de participare va fi vizibil ulterior publicării acestuia în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
 
”Proiectul cu o valoare estimată de 877,779 milioane de lei (fără TVA) este finanţat prin POT 2021 -2027 şi trebuie finalizat în 24 de luni, dintre care 6 luni vor fi alocate proiectării şi 18 luni execuţiei lucrărilor”, mai menţionează Grindeanu. 
 

Comenteaza