Pădurea Hoia Baciu, în topul destinațiile în care se petrec fenomene stranii

Pădurea Hoia Baciu, în topul destinațiile în care se petrec fenomene stranii
Pădurea Hoia - Baciu, considerată printre cele mai înspăimântătoare din lume | Foto: mybestplace.com

Cotidianul spaniol El Mundo a inclus pădurea de lângă Cluj într-un top al locațiilor de pe planetă unde se întâmplă fenomene paranormale. 

Pădurea Hoia Baciu a fost din nou menționată în presa internațională, printre cele mai înfricioșătoare locuri de pe pământ. Locația care atrage an de an turiștii pasionați de fenomene bizare a devenit celebră în anul 1968, când tehnicianul militar Emil Barnea a fotografiat ceea ce părea a fi un OZN.

“Hoia Baciu este o pădure bântuită prin excelență. Legătura sa cu OZN-urile datează de la sfârșitul anilor ’60, când un biolog a făcut fotografii cu lumini inexplicabile deasupra pădurii. La scurt timp, un tehnician militar a fotografiat ceea ce păreau a fi farfurii zburătoare, iar ulterior, în anii ’70 au existat alte rapoarte similare despre obiecte zburătoare. De la senzații stranii la copii dispăruți, voci misterioase și evenimente paranormale – această pădure situată în nord-vestul țării are reputația unui loc înspăimântător”, e descrierea făcută de spanioli pădurii.

Printre celelalte locații în care se petrec fenomene stranii se numără: San Clemente – Chile, Roswell – SUA, Montserrat – Spania, Wiltshire- Marea Britanie, Nakhon Sawan – Thailanda, Triunghiul M – Rusia, Wycliffe Well – Australia, Bonnybridge – Marea Britanie și Zona 51 – SUA.

Comenteaza