Decizia privind declaraţia pe propria răspundere va fi luată după declanşarea stării de alertă

Decizia privind declaraţia pe propria răspundere va fi luată după declanşarea stării de alertă

Premierul Ludovic Orban a declarat ieri, într-un interviu televizat, că decizia privind declaraţia pe propria răspundere va fi luată după declanşarea stării de alertă. Această declaraţie ar putea fi pe hârtie/telefon sau verbală, a spus, luni, Ludovic Orban.

Decizia privind declaraţia pe propria răspundere va fi luată după declanşarea stării de alertă, a spus luni, premeriul Ludovic Orban, într-un interviu televizat. Acesta a menţionat că există varianta menţinerii declaraţiei, care ar putea fi făcută fie pe hârtie sau pe telefon ori verbal.  

„Legat de declaraţia pe proprie răspundere, decizia va fi luată după declararea stării de alertă. Există două variante, menţinerea declaraţiei pe hârtie sau pe telefon sau varianta verbală”, a spus Orban, la Digi24.

Acesta a fost întrebat ce se va întâmpla cu cei care vin în ţară din zone roşii.

Premierul a răspuns că „există o opinie conform căreia nu ar trebui prelungită obligativitatea introducerii în carantină instituţionalizată a persoanelor care vin din zone roşii, ci să se ofere posibilitatea izolării la domiciliu”, scrie Mediafax.

Comenteaza